ASF Past Papers Solved Pdf Download 2022 | Asf Past Papers for ASI Solved Pdf Download

ASF Past Papers Solved Pdf Download 2022 | Asf Past Papers for ASI Solved Pdf Download

ASF Past Papers Solved Pdf Download 2022 | Asf Past Papers for ASI Solved Pdf Download

 

1. Pickout the serial number of Surah Maryam in the 114 Surahs of Holy Quran.

14
17
19
21

Answer:19
2. A computer cannot function without

Microsoft Office
Operating System
Internet Connection
Antivirus Protection

Answer: Operating System

3. Which neighboring country of Pakistan is a land locked country?

Afghanistan
China
India
Iran

Answer: Afghanistan
4. Which is the full form of Wi-Fi?

Wireless Fidelity
Wired Fidelity
Wireless Focus
Wireless Field

Answer: Wireless Fidelity

5. A computer virus is

A Micro organism
Electromagnetic waves entering computer through a network
A useful micro component of a computer
A computer programme

Answer: A computer programme

6. Which of the following files have ‘mpg’ extension?

Audio
Image
Video
Flash

Answer: Video
7. Which of the following keyboard shortcut is used reverse the last action in Microsoft word?

Ctrl +Z
Ctrl + X
Ctrl + Y
Ctrl + U

Answer: Ctrl +Z

8. A and B can together” finish a work 30 days. They worked together for 20 days and then B left after another 20 days. A finished the remaining work. In how many days A alone can finish the work?

40
50
54
60

Answer: 60
9. Which of the following is divisible by 12?

4653
4818
4404
4501

Answer: 4404
10. Complete the series: 1, 2, 4, 7, 11, 16

20
24
22
26

Answer: 22
11. The name of Faisalabad Pindi Bhattian motorway is

M2
M3
M4
M5

Answer: M3
12. Oldest city of Pakistan is ?

Jhawrian
Lahore
Multan
Attock

Answer: Multan
13. Which is the largest oil field of Pakistan ?

Kohat Field
Dhodak Field
Sui Field
Mazari Field

Answer: Mazari Field

14. لفظ الفت کا مترادف بتائیں؟

محبت
ہم آہنگی
پیار
اتفاق

Answer: محبت
15. توریت زبور اور انجیل میں اللہ کے کتنے نام درج ہیں؟

2 Hundred Each
3 Hundred Each
4 Hundred Each
5 Hundred Each

Answer: 3 Hundred Each

Download Asf Past Papers

Download Now